Vorige edities

2024

zomerse 11e editie

Op zaterdag 11 mei stond de 11e editie van de Ronde van Nijmegen op de kalender van meer dan 2500 wielrenners. Vanuit het gezellige Park Brakkenstein in Nijmegen maakten zij zich klaar voor een tocht van 70, 125 of 165 km door het Rijk van Nijmegen en haar Duitse achterland. Rustig warmfietsen was er dit keer niet bij, in de eerste 20 kilometer kregen de deelnemers direct enkele pittige beklimmingen voor hun kiezen. Langs de oevers van de Waal met op de achtergrond de Waalburg, toch wel hét icoon van Nijmegen, kon het tempo omhoog en werd er met de wind in de rug heerlijk doorgefietst. De route vervolgde zich richting Duitsland. Ook hier was de route zeer afwisselend, je keek je ogen uit!

AFZIEN ÉN GENIETEN TIJDENS EDITIE 2023

Op zondagochtend 25 juni 2023 verzamelden de deelnemers in het gezellige Park Brakkenstein voor een zonnige 10e editie van de Ronde van Nijmegen.  Onderweg fietsten de deelnemers over de Via Romana en door prachtige natuur. Kenmerkend aan deze toertocht zijn de bijzonder afwisselende routes. Mooi bossen, glooiende weilanden, slingerwegen langs de oevers van de Waal en een aantal pittige beklimmingen, het zat er allemaal in.

2023
2022

SFEERVOLLE REDBEANS RONDE VAN NIJMEGEN

Niets is zo veranderlijk als het weer. Dat bleek op zondag 19 juni tijdens de Franse editie van de Redbeans Ronde van Nijmegen. Alhoewel er eerder tropische temperaturen voorspeld waren, was het zondagochtend wat fris en regenachtig. Gelukkig lieten de fietsers zich niet tegenhouden en waren ze zondagochtend in grote getalen naar de start in Park Brakkenstein afgereisd. Na een stevige tocht van 70, 120 of 165 kilometer kwamen de deelnemers moe maar voldaan terug bij de finish in Nijmegen. Daar wachtte onze helden een warm ontvangst. 

EDICIÓN ESPAÑOL

In 2019 stond de Ronde van Nijmegen in het teken van Spanje. 

2019

2012

Eerste Ronde van Nijmegen

2012

Eerste Ronde van nijmegen

De eerste editie vond plaats op 13 mei 2012. Een geslaagde eerste editie waaraan bijna 2000 toerfietsers mee deden. Dat smaakte naar meer!