Ronde van Nijmegen -1

Inschrijving geopend voor de Ronde van Nijmegen, Classico Boretti en Chouffe Classic

Vanaf vandaag is de inschrijving geopend voor drie Nederlandse toertochten uit de We Are Cycling-serie. Er kan worden ingeschreven voor de Ronde van Nijmegen, Classico Boretti en Chouffe Classic. Voor de snelle beslissers geldt er een voordelig tarief. 
 
Bij We Are Cycling draait het om gezelligheid en genieten. Met keuze uit meerdere tochten is er voor ieder wat wils: van vlakke polders tot pittige beklimmingen en van bijzondere haventerreinen tot prachtige natuur. De compleet verzorgde toertochten zijn geschikt voor een brede doelgroep, van beginner tot ervaren toerfietser. Bij elke tocht zijn er meerdere routes zodat er een passende afstand is voor iedereen.
 
 

Ronde van Nijmegen

Datum: zaterdag 11 mei 2024
Afstanden: 70, 120 en 165 km
Startlocatie: Nijmegen
 
Op zaterdag 11 mei kan er genoten worden van deze gezellige toertocht met prachtige routes door het Rijk van Nijmegen haar Duitse achterland. De deelnemers fietsen door de bossen en ontdekken de mooie vergezichten van het Duitse platteland.
 

Classico Boretti

Datum: zaterdag 25 mei 2024
Afstanden: 70, 120, 165 en 200 km
Startlocatie: Ede
 
Op zaterdag 25 mei staat de 16e editie van de Classico Boretti op de agenda. Deze toertocht met een Italiaans tintje is ondertussen een echte klassieker onder de Nederlandse toerfietser. Vanuit Ede fiets je over de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug. Met routes van 70 tot 200 km kan echt iedere fietser meedoen. Bij je inschrijving is een stijlvol wielershirt ter waarde van €35,00 inbegrepen.
 

Chouffe Classic

Datum: zaterdag 1 juni 2024
Afstanden: 65, 115 en 165 km
Startlocatie: Hoogeveen
 
Ontdek het mooie Drenthe tijdens de gezelligste toertocht van Nederland op zaterdag 1 juni. Bij de verrassende routes van 65, 115 en 165 km fietsen de deelnemers door de natuur en ervaren de rust van het platteland. De iconische keienstroken en de VAM-berg kunnen natuurlijk niet ontbreken. Na de finish staat er voor iedereen een welverdiende koude Chouffe klaar bij het Chouffe Chalet.
 
We Are Cycling
We Are Cycling organiseert meer dan 80 compleet verzorgde fietsevents in België, Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Oostenrijk voor gepassioneerde fietsers van elk niveau. In Nederland staan er zeven toertochten op de agenda. Bekijk de volledige kalender via www.wearecycling.nl 

Deel dit bericht

Meer nieuws