Uitslagen & Foto’s

De Oude Holleweg is de moeilijkste beklimming in Midden-Nederland en kan zelfs de concurrentie aan met veel beklimmingen in Zuid-Limburg. Lees meer op klimtijd.nl…

Oude Holleweg – Berg en Dal

Elk jaar wordt er bij de Ronde van Nijmegen een klimtijdrit klassement opgemaakt op de Oude Holleweg bij Ubbergen. In het verleden won men een ronde boven Nijmegen. Dit jaar zijn er andere mooie prijzen te winnen. We maken eind januari 2017 bekend wat de prijzen zijn.

 

Historie

Joppe Stiphout was de eerste winnaar van de klimtijdrit in 2012 en schreef met zijn prestatie geschiedenis en de Nijmeegse Fiets Combinatie (NFC) won het teamklassement. Winnares Lucie van Genugten won in 2013 een rondvlucht boven Nijmegen omdat ze de snelste vrouw op de klimtijdrit was. Bram van der Hulst scherpte het record iets aan en de Nijmeegse Fiets Combinatie (NFC) won wederom het teamklassement. In 2014 voegde Casper Helling (drievoudig Alternatieve Elfstedentocht winnaar) een mooi hoofdstuk toe door de klimtijdrit te winnen. In 2016 ‘vloog’ Jernst Tempelaar in 1:18.80 naar boven met een gemiddelde snelheid boven de 25 km/u, een nieuw records!

caspar

lucy

joppe

brug

Facebook

Created by BSH Design