Missie

Sport verbind

Stichting Ox is  opgericht om sportevenementen te organiseren waarbij mensen elkaar in een ongedwongen setting kunnen ontmoeten. Daarom is er altijd een gezellige finishmarkt bij de evenementen van Stichting Ox; zodat er nog even nagenoten kan worden van de sportprestaties. Voorbeelden hiervan zijn de Devil’s Trail, Ronde van Nijmegen en de Nijmeegse Fiets4daagse.

#RvN voor iedereen

Voor Stichting Ox is het belangrijk dat evenementen toegankelijk zijn voor iedereen. Er wordt altijd rekening gehouden met mensen met een beperking. Daarnaast mag het inschrijfgeld geen belemmering vormen om mee te doen. Er wordt zoveel mogelijk met lokale partijen en leveranciers gewerkt, zodat de regio Nijmegen ook baat heeft bij de Ronde.

Kwaliteit boven kwantiteit

De Ronde van Nijmegen is binnen 5 jaar bij de beste 5 toertochten van Nederland gaan behoren. De ambitie is niet om de grootste toertocht te worden, maar wel kwalitatief een van beste. Daarnaast willen we in 2017 een profkoers aan de Ronde van Nijmegen toevoegen. Op zaterdag kunnen wielerliefhebbers dan kijken naar de profs en op zondag kunnen ze zelf deelnemen aan de Ronde. Lees meer hierover in onderstaand krantenartikel.

Afzien en Genieten

Artikel over de Profkoers

Facebook

Created by BSH Design