Informatie (ABC)

BEDRIJVENTEAMS

Leer je collega’s echt kennen en fiets samen de Ronde van Nijmegen. Na een prachtig potje fietsen een heerlijk potje bier in park Brakkenstein. Bedrijven teams krijgen voor 5 teamleden een inschrijvingsbewijs, portie Vlaamse friet, pintje, massage na afloop, HD teamfoto en een finisher medaille. De teamcaptain ontvangt een Ronde van Nijmegen wielershirt.
Betaling geschied middels een factuur en de kosten zijn 125,- (excl. 6% btw). Het is mogelijk dat teamleden verschillende afstanden rijden. Ook is het mogelijk om extra inschrijfbewijzen bij te kopen als het team uit meer dan 5 leden bestaat. Nadat het bedrijventeam is aangemeld, dan ontvangt de captain kortingscodes waarmee elk teamlid zich kan inschrijven.

Wil je meer informatie, stuur dan een e-mail (info@rondevannijmegen.nl) met daarbij de bedrijventeam naam, het aantal leden en vervolgens ontvang je een e-mail met extra informatie.

9

DATUM

De zesde editie van de Ronde van Nijmegen vindt plaats op zondag 14 mei 2017 (moederdag). Traditioneel vindt De Ronde altijd plaats op de tweede zondag van mei.

DEELNAMELIMIET

De deelnamelimiet voor de Ronde van Nijmegen is maximaal 4500 deelnemers.

DEELNEMERSLIJST

Via onderstaande link vindt u een alfabetische lijst van deelnemers die zich hebben ingeschreven.

https://inschrijven.nl/dln/rondevannijmegen.html

DOUCHES

Er zijn een beperkt aantal warme douches (mannen/ vrouwen) aanwezig bij de start/ parkeer lokatie.

INSCHRIJVEN

Inschrijven verloopt via een beveiligde pagina (https). Klik HIER voor de inschrijfpagina.

KOSTEN

Voor een overzicht van de kosten, klik HIER voor de inschrijfpagina.

PARKEREN

Parkeren kan op de parkeerplaatsen aan de Heyendaalseweg. De eerste parkeerplaats is P7, aan de Platolaan. Vrijwilligers wijzen u naar de juiste parkeerplaats. U mag gratis parkeren als u de Ronde van Nijmegen sticker (zit in startpakket) op uw auto hebt zitten.

RENNERSHOTEL

Fletcher Parkhotel Val Monte

De organisatie van de Ronde van Nijmegen kan het Fletcher Parkhotel Val Monte aanbevelen om te overnachten. Dit is geheel vrijblijvend, u bent helemaal vrij om een ander hotel te kiezen. 

– Eenpersoonskamer: € 79,00 per kamer, per nacht (€ 79,00 per persoon, per nacht)

– Comfort kamer (tweepersoonskamer): € 99,00 per kamer, per nacht (€ 99,00 / 2 = € 49,50 per persoon, per nacht)

– Luxe kamer (tweepersoonskamer): € 109,00 per kamer, per nacht (€ 109,00 / 2 = € 54,50 per persoon, per nacht)

– Prijs per kamer per nacht incl. ontbijt

– 10% korting op een diner en natuurlijk staat er op de kaart een heerlijke pasta maaltijd.

–  Nog even opfrissen na de tocht? Late check-out tot 20:00 uur bij te boeken voor € 25 per kamer per nacht.

– Alleen geldig indien rechtstreeks geboekt bij Fletcher Parkhotel Val Monte

– Gratis gebruik van WiFi

– Prachtige lokatie in het bosrijke Berg en Dal, slechts 10 minuten fietsen naar de start van RvN

– Exclusief toeristenbelasting a € 2,00 p/p per nacht.

– Uw dierbare fiets mag ook mee op uw kamer! Wel is het zo dat er geen olie- of andere sporen van de fiets mogen achter blijven, anders worden er schoonmaakkosten in rekening gebracht.

 

Reserveren tegen deze speciale kortingstarieven kan via info@parkhotelvalmonte.nl of telefoonnummer: 024 684 2000, onder vermelding van “Ronde van Nijmegen”.

 

Fletcher Hotel-Restaurant Erica

De organisatie van de Ronde van Nijmegen kan het Fletcher Hotel-Restaurant Erica aanbevelen om te overnachten. Dit is geheel vrijblijvend, u bent helemaal vrij om een ander hotel te kiezen.

 

– Tweepersoonskamer Comfort met bad (tweepersoonskamer): € 89,00 per kamer, per nacht (€ 89,00 / 2 = € 44,50 per persoon, per nacht)

– Prijs per kamer per nacht incl. ontbijt

– 10% korting op een diner en natuurlijk staat er op de kaart een heerlijke pasta maaltijd.

–  Nog even opfrissen na de tocht? Late check-out tot 20:00 uur bij te boeken voor € 25 per kamer per nacht.

– Alleen geldig indien rechtstreeks geboekt bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica

– Gratis gebruik van WiFi

– Prachtige lokatie in het bosrijke Berg en Dal, slechts 10 minuten fietsen naar de start van RvN

– Exclusief toeristenbelasting a € 2,00 p/p per nacht.

– Uw dierbare fiets mag ook mee op uw kamer! Wel is het zo dat er geen olie- of andere sporen van de fiets mogen achter blijven, anders worden er schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Reserveren tegen deze speciale kortingstarieven kan via info@hotelerica.nl of telefoonnummer: 024 684 3514, onder vermelding van “Ronde van Nijmegen”.

 

Mercure Hotel Nijmegen Centre

Verblijft u liever in de stad? Dan kan de organisatie van de Ronde van Nijmegen u Mercure Hotel Nijmegen Centre aanraden.

Dit hotel is afgelopen maanden geheel vernieuwd! Alle hotelkamers zijn voorzien van nieuwe badkamers met een luxe inloopdouche en een frisse look voor de slaapkamers.

Dichtbij het centrum van de stad, op slechts 10 minuten loopafstand. De heerlijke kamers, het eigentijdse restaurant, de trendy bar en eigen parkeerplaats zorgen voor tevreden gasten, die vooral verrast worden door de attente service en persoonlijke benadering.

U kunt uw kamer boeken via www.mercure-hotel-nijmegen-center.nl of telefonisch via 024-3238888.

ROUTES

De concept routes staan online.

De routes worden pas een week voor het evenement definitief omdat we te maken hebben met wegwerkzaamheden, dorpsfestiviteiten en bijzonderheden.

Deelnemers ontvangen een routekaart bij hun startpakket en de GPX bestanden van de route worden een week voorafgaand aan het evenement verstrekt.

ROUTE AANDUIDING

De route wordt aangeduid met routepijlen en lint. Deze pijlen zijn duidelijk te herkennen aan het RvN logo. Er staan splitsingsborden op punten waar de routes zich splitsen.

pijlrvn-copy-300x300

SLUITINGSTIJDEN

Het is de bedoeling dat iedereen voor 17:00 uur finisht in het park. De tijdsregistratie stopt om 17:00 uur. De drank- en fourageposten sluiten om 15:00 uur.

STUURBORDJE

Bevestig uw stuurbordje met twee tie-wraps aan uw stuur. De tijdwaarnemings chip werkt het beste als deze los hangt, dus als de chip niet tegen uw frame zit.

VEILIGHEID

Tijdens de Ronde van Nijmegen moeten deelnemers zich houden aan de algemeen geldende verkeersregels. Iedereen rijdt op eigen risico mee en moet in goede gezondheid verkeren. Bij twijfel neem contact op met de organisatie. Op gevaarlijke/ drukke punten zal de RvN organisatie voor verkeersregelaars zorgen. Daarnaast is het dragen van een valhelm verplicht en moet u een deugdelijke fiets hebben met een bel. Bij de start-finish zullen gecertificeerde EHBO-ers aanwezig zijn en bij elke fouragepost zijn EHBO-koffers. Tot slot zal er een auto beschikbaar zijn om in het geval van calamiteiten snel ter plaatse te kunnen zijn.

(VRIENDEN)TEAMS

Er wordt een team klassement opgemaakt van de drie snelste tijden van je team op de klimtijdrit op de Oude Holleweg te Ubbergen. Hierbij wordt rekening gehouden met je klassering in je categorie. Voordelen voor teams: jullie team-naam op het stuurbordje, een glas prosecco, een groepsfoto en deelname aan het teamklassement. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de deelname als (vrienden)team. Stuur een email naar info@rondevannijmegen.nl als je team niet in de lijst van teams op het inschrijfformulier staat.

WIELERSHIRT

Zeer goede kwaliteit, doorlopende rits, drie achterzakken, anti-opstroop-silliconen-strip en seamless mouwen.

De shirts kunnen besteld worden via het inschrijfformulier door deelnemers van de Ronde van Nijmegen. Maatwisselingen kunnen worden doorgegeven per email tot 1 april. De shirts kunnen tot 9 april worden gepast bij 2Wielercentrum Beuningen en Blackbird coffee in Utrecht.

Bij de start of finish kunnen de RvN shirts worden afgehaald.

De maattabel vind je HIER

2-shirt

 

shirt

Facebook

Created by BSH Design